7-8 bulan......???? ahakz...

Posted by amy'z , Thursday, April 8, 2010 7:31 PM

hoho...stelah sekian lame aku x post pe2 kat blog nie ari ni traser cm free n nak post something kat korunk....


skunk wife aku dah nak msk 8 bulan dye nyer pregnant....x saba gler aku nak jd papa tuyk baby aku nanti...sumer barang2 n keperluan baby sumer aku dah ready tg ms nak bersalin jerk...(excited x ingat)...huhuhu

last weeks ader gak gi scan niat ati nak tgk jantina...tp..... ms ngah scan baby ngah isap jari kaki sp kaki dyer kepit la...x nampak gak la jantinanyer....huhuhuhu...

x pe nanti bg suprise kat papa n umi ye baby....serius aku btul2 x saba nak tg saat2 kelahiran first baby aku tu....arggggggggghhhhhhhhhh!!!!! x sabarnyer aku!!!!!!!!!!!!!!!!.....huhuhu...

n tuk my mum n dad...x lamer lg mama nak jd opah n atok.....yg juga first cucu tuk my mum.
mama skunk bru amy rs cm ner jd papa n cm ner excited nyer nak dpt baby cm mama rs dpt amy yang baik nie(hahahaha) baik ke aku?????

k la...nak continue work plak....raqin zharfan(babyboy) & qurrattu ain qistina(baby gurl) i waiting 4 u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 Response to "7-8 bulan......???? ahakz..."

Post a Comment