berbuka kat umah mama aku!!!.....bestnyer..

Posted by amy'z , Friday, August 28, 2009 5:52 PM

2-3 ari sblm aku blk umah mama aku nak berbuka ngan mama,abah n my lil sis yg bru cuti sem...aku demand skit mintak mak aku wat pucuk labu tumis ngan tempoyak...

arghhhhhhhhhh....x sbr nyer....best gler mende alah tu pada aku klu korunk nak tau...ahakz...
pada korunk yg x tau pucuk labu tumis tempoyak cm ner gayenyer hah! ni ader aku cr kat tenet..(ader gakj ek pict favourite food aku nie....huhuhu)


time berbuka klu kene ngan bandung cincau best jgk...huhuhuhu...itu gak la yg aku mintak kat mama ms dlm fon...huhuhuhu...klu ty wife aku confirm dye mintak lauk singang ikan jerk...ahakz...sori yang...:p


n lastly tuk pengetahuan korunk ptg nanti la aku nak blk umah mama...ahakz....ramadhan nie bru ari nie aku berbuka ngan mama,abah n adik gurl aku...sblm nie dah 3 taun x berbuka ngan diorunk coz study jejauh sgt,...ahakz...but now leh berbuka ngan mama,abah n adik gurl aku x lper jgk ngan wife aku...ahakz....


ehh!!! lper lak nak g tau aku mintak pe plak tuk sahur...huhuhu...xde la special sgt tp yg special bler mama aku yg masakan...ahakz...aku mintak nasi goreng putih yg pedas gler2....kecur air liur aku citer...ahakz...
n btul2 last aku nak ucapkan selamat berbuka puasa(ble dah tiba waktu berbuka la)......salam ramadhan.......n salam 1 malaysia(ayat poyo)....ahakz....

nanti ader ms aku post time berbuka plak ok!...assalammualaikum wbt...;p

2 Response to "berbuka kat umah mama aku!!!.....bestnyer.."

~@k1 is @utuMn!~ Says:

waa!! sirap bandung, abg bl nk blnje kte??? waaa~~ sedap2!! =D

amy'z Says:

AHAK......NAK ABG BLANJER TURUN ARR KUANTAN...TP TURUN TIME ABG FREE LA EK...AHAKZ...

Post a Comment