epy bufday mrs pinkz!!!!... :)

Posted by amy'z , Wednesday, May 5, 2010 10:40 PM

5 mei 2010 bersamaan dengan hari smalam... itu ler tarikh bufday wife aku...huhuhu...
kitaorunk x celebrate meriah maner pon just kuar dating kat area kuantan jerk kat tempat yg memang dak2 muda lepak2 n dating ngan gf diorunk>>> TC(teluk chempedak)..
lepas jerk maghrib trus plan nak gi mane puas ty wife aku nak makan pe? nak lepak mane?...dye plak cm blur jerk cm aku gak yg blur nie...hahahaha
nak gi candle light dinner,makan pizza,mc d, kfc,lepak mamak, sumer dye dah bosan....

TUP2! aku tringat ms kat opis td ngah syok layan facebook terbuka la plak profile peniaga burger...huhu....kat area air putih,kuantan jerk so dekat la..yg menarik nyer burger diorunk nie sampai msk newspaper cina...n yg plg special nama gerai,nama burger2,n sos diorunk...name gerai burger diorunk "BURGERMBIRA"...hahahaha(tiba2 tringat juara raja lawak seasion 1 dulu) huhuhu...

so aku pon ajak wife aku gi beli burger kat situ n bw gi tc dating sambil makan burger kat tc...huhuhu...wife aku plak on jerk mende aku plan....aku pon bertolak la ke gerai burger yg dimaksud kan...sampai kat gerai burger diorunk lg best...hahahaha...cm2 name burger aku dapat tgk...



antara name burger2 diorunk burgermbira, burgerloot, burgerlak, burgergarr, burgerciss, burgertah, burgertarr n burgerlapan..
..hahahahaha...diorunk nie sungguh kreatif... setiap burger ader special masing2...huhuhu...aku ngan bangganyer pown order la burgergarr (2x daging + 2x telur + mayo + nenas) n wife aku plak order burgerciss ( daging +telur+nenas+cheese)..siap jerk order aku bayar kat mamat tu RM7.30....burgergarr 4.30 + burgerciss 3.00....

pas tu trus gi TC lepak kat saner makan2 burger yg beli td...pergggghhhhhhh!!! tersgt la best nyer ....puas gler nak ngabiskan mende alah tersebut...hahahaha...sambil lepak2 makan burger borak2 kosong lor ngan wife aku sambil ditiup angin laut yg dah sedia kuat tu......
rs pas kawen nie kali ke-2 aku gi TC ngan wife aku..kali nie ngan baby yg dah sedia ada dlm perut wife aku tu...ahakz...bertiga la....

pas abis makan burger....wfie aku ajak gi kat expo dekat2 TC tu...katenyer nak tgk tudung...aku pon bgn dr atas batu yg aku duduk tu...perghhh!!! sendat perut aku rs memang burgergarr aku rs...huhuhu...jalan2 kat expo lekat la jgk 2 tudung...

akhir citer aku pon blk umah pas tu....pe2 pown..."EPY BUFDAY TUK WIFE AKU QURRATTU AINI BT MOHAMMAD".........sampai kat umah tido la ngan kekenyangan yg teramat sgt...huhuhu.....cm tu la citer nyer celebrate bufday yg sgt sederhana..

last word..."BURGERMBIRA TERBAIK".......ni aku nak bg korunk BURGERMBIRA nyer blog.. (new blogger)






4 Response to "epy bufday mrs pinkz!!!!... :)"

¶A.K.I¶ Says:

epi besday kak eni!

wah3~ meriah header! hahahha

amy'z Says:

nganjing pe?...huhuhu...nanti abg sampaikan pd kak eni...huhuhu

burgerMbira Says:

tq 4 review n happy belated besday|tq tq tq |let get free gif from burgerMbira anytime|

Post a Comment