slamat pengantin baru azrul & zah!!!

Posted by amy'z , Sunday, May 16, 2010 10:39 PM


bler dgr jerk citer yg 2 org member aku nie nak kawen...aku rs aku la org yg paling happy gler2.. cm aku plak yg nak kawen...aku sendiri x tau nape...bkn aku yg temukan diorunk...bkn aku yg soh diorunk kawen...tp rs happy teramat sgt dlm hati nie ....


first mungkin sbb azrul n zah tu member aku ms skolah teknik dulu....citer psl zah nie dak klaz aku dr form4-5 kat techsas(sek men teknik sultan ahmad shah)...zah nie jenis yg x pernah nak teraser ape2 yg kuar dr mulut aku nie...huhuhu...tringat lg ms form 4 zah n dak2 gurl klaz aku kerumun depan aku ms time rehat ms tu aku sorunk jerk laki lepak dlm klaz...ms tu diorunk leh ty "mie nape ko nie pendiam sgt2, ko malu ke ape" "ke ko nie bisu?...azrul plak memang slalu cite psl cinta n prob dye kat aku dr skolah lg...azrul ko sorunk manusia yg tabah...klu ko bc nie aku tau ko sorunk jerk phm...coz nie citer kte...:)....

second mgkin sbb member aku nie couple dr skolah lg n skunk diorunk dah buktikan cinta diorunk bkn cinta monyet atau ape2 spesis lg...huhuhu...hope korunk bhagia hingga ke akhir hayat....azrul...zah...aku bangga jd kawan korunk...wlupown korunk x bc pe aku type nie aku still rs nak type sumer nie...

ari selasa nie pas maghrib aku ajak diorunk dtg umah aku nak wat jamuan kecik skit tuk pengantin baru nie...mgkn sbb time kenduri korunk smalam kter x sempat nak borak2...ye la aku still phm time kenduri memang bz tahap giler...aku dulu pown x sempat nak bramah mesra ngan dak2 laen...

aku btul2 sayang kan sahabat2 aku...serius klu korunk x bc sumer nie pown aku x kisah coz aku btul2 hargai makna "PERSAHABATAN" ....last word "selamat pengantin baru sahabat"......


azrul & zah....aku sayang korunk!!!!!

2 Response to "slamat pengantin baru azrul & zah!!!"

¶A.K.I¶ Says:

ye bang...
syg sgguh2 bro amy ni! ahhahaa

amy'z Says:

me too!!! ahakz....:)

Post a Comment