kawen oh kawen!!! :)

Posted by amy'z , Friday, May 14, 2010 9:23 PM

ari ni aku nak citer kat korunk psl kenduri kawen member2 aku ....

huh!!!...ari nie jerk aku dpt 2 jemputan....1 dr member techsas(smt teknik sultan ahmad shah) n 1 lg dr member semilir(smk lepar hilir)...huhuhu

kenduri first nie member aku dr techsas satu klaz ngan
ku ms form 4-5...name dye zahratun izyana...aku pgl zah jerk...huhu...yg bestnyer zah nie dye kawen ngan bf dye ms kat skool dulu...bf dye nie kawan aku gak name azrul...stakat nie dah 4 org member aku yg couple dr skool kekal...congrate kat korunk!!!!ari ni kenduri umah zah tp aku x dpt gi coz keje la plak...sok kendrui umah azrul insyallah aku gi...lgpown umah azrul d
ekat jerk ngan tempat keje aku..




kenduri ke -2 nie plak memang klu ikut dr tadika lg aku kenal dye...huhuhu...cme x kawan dr tadika jerk lg...ahakz...name member aku no-2 nie adyla...dlm bln jun nie...maybe aku gi coz dlm ms tu memang aku ader kat saner coz time tu wife aku dlm pantang kot...huhuhu...wlupown dah lamer x jumpe n contact tp ko tetap ingat kat aku...thanks dyla...ko pown aku doakan "semoga kekal ke akhir hayat"...
hope korunk bhagia disamping couple masing2...ahakz.


0 Response to "kawen oh kawen!!! :)"

Post a Comment